Weten wat Schoenmaker Advies / Mediation Groep Holland of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Aalsmeer laat je jouw informatie achter in het formulier.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Aalsmeer.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen je onderneming? Schoenmaker Advies / Mediation Groep Holland uit Aalsmeer biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Aalsmeer.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd voorop!

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.