error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Schoebroek Advocaten & Mediators is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een ruzie. Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediators in de omgeving van Deventer.

Taken

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Deventer.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Schoebroek Advocaten & Mediators uit Deventer op de juiste plek.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht jou daarom alleen met mediators in de regio van Deventer.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Schoebroek Advocaten & Mediators
Branche
Mediation
KVK
08188810
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-04-2008
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators