error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Schoebroek Advocaten & Mediators is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een conflict Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in de regio van Deventer laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Schoebroek Advocaten & Mediators uit Deventer verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Deventer.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende personen een probleem hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Deventer.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We werken samen met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Schoebroek Advocaten & Mediators
Branche
Mediation
KVK
08188810
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-04-2008
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators