Schmitz Mediation is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van mediators in de regio van Bussum.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken op een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Bussum.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Bussum.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Schmitz Mediation uit Bussum biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.