error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Schmitz Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een conflict Om goede kostenplaatjes te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van Bussum laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Schmitz Mediation uit Bussum verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Bussum.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom alleen met bemiddeling in de regio van Bussum.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Schmitz Mediation
Branche
Mediation
KVK
34354301
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-08-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators