Schmitz is een mediator die jou kan helpen met een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Limbricht.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Limbricht.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Ben je met een ander in conflict? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Schmitz uit Limbricht verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met mediators in de buurt van Limbricht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.