Weten wat Schleidt & Scholten of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Eemnes.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Eemnes.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best helpen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Schleidt & Scholten uit Eemnes verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom alleen met bemiddeling in de regio van Eemnes.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.