error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Schleidt & Scholten is een mediator die jou kan ontzorgen bij een ruzie Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Eemnes.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Schleidt & Scholten uit Eemnes verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Eemnes.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediators in de regio van Eemnes.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze website. We werken samen met partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Schleidt & Scholten
Branche
Mediation
KVK
75631148
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-08-2019
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators