Erachter komen wat Schiffmacher Mediations & Consultancy of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Herveld laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Herveld.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We werken samen met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Herveld.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Schiffmacher Mediations & Consultancy uit Herveld biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.