error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Schieman Advocaten of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om goede prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in de regio van Middelburg laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Schieman Advocaten uit Middelburg levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Middelburg.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Middelburg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Schieman Advocaten
Branche
Mediation
KVK
20147894
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators