Schieman Advocaten is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een ruzie. Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in de regio van Middelburg laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Middelburg.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen je onderneming? Als je zoekt naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Schieman Advocaten uit Middelburg op de juiste plek.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Middelburg.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.