error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Schep Advocaten is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Oud-Beijerland.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Schep Advocaten uit Oud-Beijerland goed.

Diensten

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Oud-Beijerland.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom enkel met mediators in de regio van Oud-Beijerland.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze website. We werken samen met verscheidene partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Schep Advocaten
Branche
Mediation
KVK
24448798
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-12-2008
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators