error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Scheidingsperspectief is een mediator die jou kan helpen met een conflict Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in de regio van Breukelen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Scheidingsperspectief uit Breukelen op de juiste plek.

Taken

Zo spoedig als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Breukelen.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Breukelen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We werken samen met een groot aantal partners in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Scheidingsperspectief
Branche
Mediation
KVK
57309523
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-03-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators