error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Scheidingsnetwerk is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Zevenbergen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Scheidingsnetwerk uit Zevenbergen verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Zevenbergen.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediators in de regio van Zevenbergen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We doen zaken met verschillende partners in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Scheidingsnetwerk
Branche
Mediation
KVK
60486686
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-04-2014
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators