Scheidingsnetwerk is een bemiddelaar die jou kan helpen met een conflict. Om voor jou geschikte offertes in te zien van mediators in de omgeving van Zevenbergen laat je jouw details achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Scheidingsnetwerk uit Zevenbergen biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Zo snel mogelijk scheiden, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Zevenbergen.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Zevenbergen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We werken samen met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!