Scheidingsjurist en mediator mr Liesbeth A.E. Gombert is een mediator die jou kan helpen met een conflict. Om passende offertes in te zien van mediators in de regio van Aerdenhout laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Aerdenhout.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Scheidingsjurist en mediator mr Liesbeth A.E. Gombert uit Aerdenhout verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediators in de buurt van Aerdenhout.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.