error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Scheidingscenter Alex Kanters of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van mediation bedrijven in de buurt van Alkmaar.

Ben je met iemand in conflict? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Scheidingscenter Alex Kanters uit Alkmaar levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Alkmaar.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een probleem hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect je daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Alkmaar.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Scheidingscenter Alex Kanters
Branche
Mediation
KVK
37131710
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-03-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators