Scheidingscenter Alex Kanters is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van mediators in de regio van Alkmaar.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Alkmaar.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter helpen.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Scheidingscenter Alex Kanters uit Alkmaar goed.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met mediators in de buurt van Alkmaar.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.