Scheiden met Floris is een mediator die jou kan ontzorgen met een ruzie. Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van mediators in de omgeving van Purmerend.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder complicaties? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Purmerend.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Scheiden met Floris uit Purmerend biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Purmerend.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.