error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Scheiden in de Noordkop is een bemiddelaar die jou kan helpen met een conflict Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van mediators in de regio van Burgerbrug.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Scheiden in de Noordkop uit Burgerbrug biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Burgerbrug.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Burgerbrug.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Scheiden in de Noordkop
Branche
Mediation
KVK
37124565
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
27-03-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators