error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Schaeffer Mediation is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een conflict Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van mediators in de regio van Zwolle laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een conflict met iemand? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Schaeffer Mediation uit Zwolle goed.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Zwolle.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Zwolle.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Schaeffer Mediation
Branche
Mediation
KVK
58155473
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
19-06-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators