Schaeffer Mediation is een mediation specialist die jou kan helpen bij een conflict. Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de omgeving van Zwolle.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Zwolle.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Schaeffer Mediation uit Zwolle biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Zwolle.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.