error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Sanimind is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een ruzie Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Uden.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Sanimind uit Uden biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Uden.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Uden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Sanimind
Branche
Mediation
KVK
61789895
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-06-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators