Sandig Mediation is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van mediators in de omgeving van Berlicum.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Berlicum.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Sandig Mediation uit Berlicum verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Berlicum.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We werken samen met ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.