error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Samen naar een oplossing mediation is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een onenigheid. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in de regio van Berkel en Rodenrijs laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Samen naar een oplossing mediation uit Berkel en Rodenrijs verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Berkel en Rodenrijs.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Berkel en Rodenrijs.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Samen naar een oplossing mediation
Branche
Mediation
KVK
71503692
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators