Samen naar een oplossing mediation is een mediator die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van mediators in de regio van Berkel en Rodenrijs.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Berkel en Rodenrijs.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Samen naar een oplossing mediation uit Berkel en Rodenrijs verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Berkel en Rodenrijs.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We werken samen met ondernemers in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.