Weten wat Samen Blijven Samen Scheiden of een andere mediator voor je kan betekenen? Om goede kostenplaatjes in te zien van mediators in de regio van Laag-Keppel laat je jouw details achter in het formulier.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Laag-Keppel.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Samen Blijven Samen Scheiden uit Laag-Keppel goed.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Laag-Keppel.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.