Sabobo Mediation & Coaching is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in Zoetermeer laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Sabobo Mediation & Coaching uit Zoetermeer op de juiste plek.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Zoetermeer.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Zoetermeer.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We doen zaken met ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!