error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Sabobo Mediation & Coaching of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om goede prijsvoorstellen in te zien van mediators in de buurt van Zoetermeer laat je jouw details achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Sabobo Mediation & Coaching uit Zoetermeer goed.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Zoetermeer.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Zoetermeer.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We doen zaken met ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Sabobo Mediation & Coaching
Branche
Mediation
KVK
20129212
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators