Sabine Toornvliet Mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een conflict. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Zwolle.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Sabine Toornvliet Mediation uit Zwolle goed.

Taken

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder problemen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Zwolle.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Zwolle.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!