error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Sabine Toornvliet Mediation is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Zwolle.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen je bedrijf? Sabine Toornvliet Mediation uit Zwolle biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Zwolle.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken op een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Zwolle.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We werken samen met verscheidene partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Sabine Toornvliet Mediation
Branche
Mediation
KVK
53830199
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-10-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators