error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

RR juristen & mediators is een mediation specialist die jou kan helpen met een onenigheid. Om goede kostenplaatjes in te zien van mediators in de omgeving van Hardenberg laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een partij die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij RR juristen & mediators uit Hardenberg op de juiste plek.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Hardenberg.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Hardenberg.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

RR juristen & mediators
  • De Achterbrink 16, 7771BX, Hardenberg
  • 0523-235353
  • rrjuristen.nl
Branche
Mediation
KVK
56968787
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators