Ontdekken wat RR juristen & mediators of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in Hardenberg laat jij jouw informatie achter in het formulier.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediators in de buurt van Hardenberg.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de website. We werken samen met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Hardenberg.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? RR juristen & mediators uit Hardenberg verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.