Rotterdam Legal B.V. is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een conflict. Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de regio van Berkel En Rodenrijs.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Rotterdam Legal B.V. uit Berkel En Rodenrijs verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder problemen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Berkel En Rodenrijs.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Berkel En Rodenrijs.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We doen zaken met verschillende partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!