error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Rotterdam Legal B.V. is een mediator die jou kan assisteren met een conflict Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Berkel En Rodenrijs.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Rotterdam Legal B.V. uit Berkel En Rodenrijs goed.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Berkel En Rodenrijs.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Berkel En Rodenrijs.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

Rotterdam Legal B.V.
  • Waterlinie 3, 2652GT, Berkel En Rodenrijs
  • 06-53755815
  • rdamlegal.nl
Branche
Mediation
KVK
53258509
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-07-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators