Weten wat Ron Henkes of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Driebergen-Rijsenburg.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Driebergen-Rijsenburg.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen jouw onderneming? Ron Henkes uit Driebergen-Rijsenburg biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Driebergen-Rijsenburg.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.