Rombach advocatuur & mediation is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een onenigheid. Om passende offertes te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van Voorschoten laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Rombach advocatuur & mediation uit Voorschoten op de juiste plek.

Taken

Zo vlug als het kan scheiden, zonder complicaties? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Voorschoten.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met mediators in de regio van Voorschoten.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!