Roelands Mediation is een mediation specialist die jou kan helpen bij een conflict. Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Gilze.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een partij die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Roelands Mediation uit Gilze goed.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan scheiden, zonder obstakels? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Gilze.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Gilze.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!