Roche Scheidingsdeskundigen is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om op maat gemaakte offertes in te zien van mediation bedrijven in de buurt van Oirschot laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Roche Scheidingsdeskundigen uit Oirschot goed.

Diensten

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Oirschot.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken op een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediators in de regio van Oirschot.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!