error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Roche Scheidingsdeskundigen is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen bij een ruzie Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Oirschot.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Roche Scheidingsdeskundigen uit Oirschot verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Oirschot.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom alleen met mediators in de regio van Oirschot.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We doen zaken met ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Roche Scheidingsdeskundigen
Branche
Mediation
KVK
68419589
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-03-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators