error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Robert de Roos, Mediator Arbiter Jurist is een mediator die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van Haren Gn laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Robert de Roos, Mediator Arbiter Jurist uit Haren Gn biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Haren Gn.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook alleen met mediators in de buurt van Haren Gn.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Robert de Roos, Mediator Arbiter Jurist
Branche
Mediation
KVK
61494488
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators