Meer informatie over wat Robert de Roos, Mediator Arbiter Jurist of een andere mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van mediators in de omgeving van Haren Gn.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Robert de Roos, Mediator Arbiter Jurist uit Haren Gn op de juiste plek.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Haren Gn.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Haren Gn.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de website. We werken samen met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd voorop!