Robbe & Robbe Mediation is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Hilversum.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? Robbe & Robbe Mediation uit Hilversum verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder obstakels? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Hilversum.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Hilversum.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!