error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Rob Zwueste Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van mediation bedrijven in de buurt van Haarlem.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Haarlem.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Rob Zwueste Mediation uit Haarlem biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Haarlem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Rob Zwueste Mediation
Branche
Mediation
KVK
64706664
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-11-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators