error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Rob Kuijpers mediation & Coaching of een andere mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Zwolle laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Rob Kuijpers mediation & Coaching uit Zwolle op de juiste plek.

Taken

Zo spoedig als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Zwolle.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met bemiddeling in de regio van Zwolle.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Rob Kuijpers mediation & Coaching
Branche
Mediation
KVK
50406108
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-07-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators