Rob Kuijpers mediation & Coaching is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen bij een conflict. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de omgeving van Zwolle.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Zwolle.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar iemand die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Rob Kuijpers mediation & Coaching uit Zwolle goed.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met mediators in de buurt van Zwolle.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We werken samen met ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.