Rjocht Advocatuur en Mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een conflict. Om passende offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van Kortehemmen laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Kortehemmen.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Kortehemmen.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Rjocht Advocatuur en Mediation uit Kortehemmen op de juiste plek.