error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Rjocht Advocatuur en Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Kortehemmen.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Rjocht Advocatuur en Mediation uit Kortehemmen levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Kortehemmen.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediators in de buurt van Kortehemmen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Rjocht Advocatuur en Mediation
Branche
Mediation
KVK
58191062
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-06-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators