Rischen & Nijhuis Advocaten is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een onenigheid. Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in Rotterdam laat jij jouw details achter in het formulier.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken op een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Rotterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Rotterdam.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je onderneming? Rischen & Nijhuis Advocaten uit Rotterdam verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.