error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Rischen & Nijhuis Advocaten is een mediator die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Rotterdam.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Rischen & Nijhuis Advocaten uit Rotterdam levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo vlug als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Rotterdam.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken op een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met bemiddeling in de regio van Rotterdam.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Rischen & Nijhuis Advocaten
Branche
Mediation
KVK
24452538
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
02-04-1984
Medewerkers
18

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators