error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ripperda Advocaten & Mediation is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een ruzie Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van mediators in Haarlem laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met iemand anders? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Ripperda Advocaten & Mediation uit Haarlem verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Haarlem.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediators in de regio van Haarlem.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Ripperda Advocaten & Mediation
Branche
Mediation
KVK
50147676
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
09-06-2010
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators