error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ripperda Advocaten & Mediation is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een onenigheid. Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de buurt van Haarlem laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Ripperda Advocaten & Mediation uit Haarlem verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Haarlem.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediators in de buurt van Haarlem.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Ripperda Advocaten & Mediation
Branche
Mediation
KVK
50147676
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
09-06-2010
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators