error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Rijnboutt mediation of een andere mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Hilversum laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Rijnboutt mediation uit Hilversum op de juiste plek.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Hilversum.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Hilversum.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Rijnboutt mediation
Branche
Mediation
KVK
70524440
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-01-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators