Rietmeesters is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Utrecht.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Utrecht.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Denk hierbij aan deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen je bedrijf? Rietmeesters uit Utrecht verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Utrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We werken samen met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.