error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Rietmeesters is een mediator die jou kan ondersteunen bij een conflict Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van mediators in de regio van Utrecht.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Rietmeesters uit Utrecht biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Utrecht.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Utrecht.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Rietmeesters
  • Maliesingel 13, 3581BC, Utrecht
  • 030-2300073
  • rietmrs.nl
Branche
Mediation
KVK
30272656
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators