error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

RIEL-mediation is een mediator die jou kan ontzorgen met een ruzie Om voor jou geschikte offertes in te zien van mediators in de regio van Riel laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij RIEL-mediation uit Riel goed.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Riel.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook alleen met mediators in de regio van Riel.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!

RIEL-mediation
Branche
Mediation
KVK
72332425
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
13-08-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators