error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ria Roesink Management & Consultancy B.V. is een mediator die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van mediation bedrijven in de buurt van Hertme.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Ria Roesink Management & Consultancy B.V. uit Hertme verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Hertme.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er komt veel kijken bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom enkel met mediators uit de omgeving van Hertme.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de website. We doen zaken met verscheidene partners in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Ria Roesink Management & Consultancy B.V.
Branche
Mediation
KVK
08152895
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
17-11-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators