Ontdekken wat Ria Roesink Management & Consultancy B.V. of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Hertme.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Hertme.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Ria Roesink Management & Consultancy B.V. uit Hertme levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Hertme.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.