error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ria Dekker Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van mediators in de buurt van Heemstede laat je jouw informatie achter in het formulier.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Ria Dekker Mediation uit Heemstede verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo snel als mogelijk is scheiden, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Heemstede.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken op een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Heemstede.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Ria Dekker Mediation
Branche
Mediation
KVK
34078105
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1992
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators