Ontdekken wat Ria Dekker Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Heemstede.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediators in de buurt van Heemstede.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Taken

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Heemstede.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Ria Dekker Mediation uit Heemstede verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.