RFC Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in Aarle-Rixtel laat jij jouw details achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij RFC Mediation uit Aarle-Rixtel op de juiste plek.

Taken

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder obstakels? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Aarle-Rixtel.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Aarle-Rixtel.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!