Meer informatie over wat Result Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediators in de regio van Weesp.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Weesp.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Result Mediation uit Weesp goed.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Weesp.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We doen zaken met verscheidene partners in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.