error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Result Mediation is een mediation specialist die jou kan assisteren met een ruzie Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediators in de regio van Weesp.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Result Mediation uit Weesp goed.

Taken

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Weesp.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom alleen met mediators in de buurt van Weesp.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We doen zaken met verschillende partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Result Mediation
Branche
Mediation
KVK
55911439
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-08-2012
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators