error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Resolve Scheidingsbemiddeling of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om passende kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de regio van Edam laat je jouw details achter in het formulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een partij die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Resolve Scheidingsbemiddeling uit Edam op de juiste plek.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Edam.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Edam.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Resolve Scheidingsbemiddeling
  • Hendric Dirckszstraat 12, , Edam
  • 0183-752073
  • resolve.nu
Branche
Mediation
KVK
52354849
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators