error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Resolve Scheidingsbemiddeling of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Nieuwerkerk ad IJssel.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Resolve Scheidingsbemiddeling uit Nieuwerkerk ad IJssel goed.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Nieuwerkerk ad IJssel.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht jou daarom enkel met mediators in de regio van Nieuwerkerk ad IJssel.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Resolve Scheidingsbemiddeling
  • Schildmos 35, 2914XD, Nieuwerkerk ad IJssel
  • 06-46590299
  • resolve.nu
Branche
Mediation
KVK
51822598
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
19-01-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators