Meer informatie over wat Resolve Scheidingsbemiddeling of een andere mediator voor je kan doen? Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van Nieuwerkerk ad IJssel laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Resolve Scheidingsbemiddeling uit Nieuwerkerk ad IJssel verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder obstakels? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Nieuwerkerk ad IJssel.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook enkel met mediators in de buurt van Nieuwerkerk ad IJssel.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!