error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Resolute Mediation is een mediator die jou kan ontzorgen bij een conflict Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Leiden.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? Resolute Mediation uit Leiden verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Leiden.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende partijen een kwestie hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Leiden.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Resolute Mediation BV
Branche
Mediation
KVK
58008209
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-05-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators