Resolute Mediation BV is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Leiden.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Resolute Mediation BV uit Leiden goed.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Leiden.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Leiden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!