error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Rensen advocaten of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in Alkmaar laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Rensen advocaten uit Alkmaar verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Alkmaar.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er komt veel kijken bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Alkmaar.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Rensen advocaten
Branche
Mediation
KVK
53578678
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1982
Medewerkers
26

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators