error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Rensen advocaten is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een conflict. Om goede prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Alkmaar laat je jouw gegevens achter in het formulier.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Alkmaar.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We werken samen met bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder obstakels? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Alkmaar.

Ben je met iemand in conflict? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Rensen advocaten uit Alkmaar goed.

Rensen advocaten
Branche
Mediation
KVK
53578678
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1982
Medewerkers
26

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators