error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Remport Urban Advocatuur & Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de regio van Bergen op Zoom laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Remport Urban Advocatuur & Mediation uit Bergen op Zoom goed.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Bergen op Zoom.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediators in de regio van Bergen op Zoom.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Remport Urban Advocatuur & Mediation
  • Steenbergsestraat 22, 4611TG, Bergen op Zoom
  • 0164-237401
  • remport.nl
Branche
Mediation
KVK
56454724
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
13-11-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators