Meer informatie over wat Remport Urban Advocatuur & Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Bergen op Zoom.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Bergen op Zoom.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze website. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Taken

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Bergen op Zoom.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Remport Urban Advocatuur & Mediation uit Bergen op Zoom op de juiste plek.