error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Rembt Sickinghe Training Coaching Advies of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van mediators in Vijfhuizen laat je jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Rembt Sickinghe Training Coaching Advies uit Vijfhuizen levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Vijfhuizen.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Vijfhuizen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Rembt Sickinghe Training Coaching Advies
  • Ringvaart-Vijfhuizerdijk 174, 2141DZ, Vijfhuizen
  • 06 24345916
  • rembt.nl
Branche
Mediation
KVK
72246936
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-10-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators