Rembt Sickinghe Training Coaching Advies is een mediation specialist die jou kan helpen met een ruzie. Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Vijfhuizen.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Vijfhuizen.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Denk hierbij aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Rembt Sickinghe Training Coaching Advies uit Vijfhuizen biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Vijfhuizen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We werken samen met bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.