Remake Mediators is een mediator die jou kan assisteren met een conflict. Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van mediators in de regio van 's-Gravenhage.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Remake Mediators uit 's-Gravenhage op de juiste plek.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van 's-Gravenhage.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met mediators in de regio van 's-Gravenhage.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We werken samen met verscheidene partners in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!