error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Relatiekamer is een mediation specialist die jou kan ontzorgen bij een ruzie Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de buurt van Franeker.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Relatiekamer uit Franeker biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Franeker.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Franeker.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze website. We werken samen met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Relatiekamer
Branche
Mediation
KVK
51473852
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-12-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators