Reijns Management, Consultancy en Mediation is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een ruzie. Om op maat gemaakte offertes in te zien van bemiddelaars in de omgeving van Zoetermeer laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Reijns Management, Consultancy en Mediation uit Zoetermeer op de juiste plek.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Zoetermeer.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Denk hierbij aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best helpen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Zoetermeer.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We doen zaken met bedrijven in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!